Hmm... Stjerner, men ingen kommentarer.

Det er vel det jeg har igjen for å skrive "konkluderende" og ikke "spørrende";)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte innlegget ditt, det er jo som en liten fortelling :) Syns ikke det er nødvendig med noe spørsmål når man starter en diskusjon. Hvis temaet er interessant vil man alltids få svar.

Jeg har ikke prøvd lesebrett, og har heller ingen planer om å gjøre det. Er for glad i papirbøkene og generelt skeptisk til at alt skal teknologifiseres. Jeg føler at vi fjerner oss mer og mer fra naturen ved at stadig flere daglige "gjøremål" blir "avhengige" av tasting og skjermer og strøm (har vel en liten Rousseau i meg). Og hva med stråling? Alle mulige slags nye produkter kommer på markedet uten at man tar i betraktning helsekonsekvensene (i stor nok grad).

Mobilen min kjøpte jeg fordi den var laget av resirkulert materiale, og jeg tenkte da at den kanskje var litt mer miljøvennlig enn mange andre. Senere fant jeg ut at den er av de som har relativ høy stråling. At det ikke informeres om sånt er egentlig litt skremmende, syns jeg. Ja, da klarte jeg å ta en liten avstikker fra temaet der, men poenget mitt er vel at jeg er skeptisk til lesebrettet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen