Denne boken holder virkelig det den lover! Forstå katten. Det er en bok om kattepsykologi, skrevet av en zoolog med kattedyr som sitt hovedfelt. Han er i følge informasjonen på bokcoveret en av verdens fremste eksperter på dyrs atferd.

Som katteeier var dette en svært fornøyelig bok å lese. ikke bare lærte jeg en hel del om kattens historie fra oldtiden og frem til i dag, men jeg lærte også mye om hvorfor katten min oppfører seg slik den gjør i de mange dagligdagse situasjoner. Og stakkars pus har vert gjenstand for mange kjipe misforståelser. Føler jeg forstår henne bedre nå og lettere kan tolke hva hun ber om og trenger. Og så har hun plutselig begynt å komme og legge seg i fanget mitt, det har hun aldri gjordt før. Så det at jeg tilegnet meg kunnskapen fra denne boken, og nå forstår og kommuniserer bedre med katten min, har gjordt at hun har blitt tryggere på meg og at jeg har fått større glede av å være matmor :O)

En hærlig bok som jeg varmt anbefaler til alle som har eller er glad i katter ^..^ ♥

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Husk: Du eier en hund. Du mater en katt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNera