[ Slettet av bruker ]

Viser 6 svar.

Jeg synes faktisk dette er den svakteste boka i serien. Det har jeg alltid ment. Filmatiseringen er bra, men selve boka synes jeg er svak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prisoner of Azkaban var, sammen Order of the Phoenix, yndlingsboka mi i serien helt til syverene kom ut... Jeg syns den er veldig bra. Veldig annerledes fra de to første bøkene. Har lest den utallige ganger, og har ikke gått lei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det er helt omvendt.

Jeg liker boka veldig godt. Den har mer dybde enn de fleste andre HP-bøkene, både når det gjelder plot og karakterer, og er ikke så formelbasert som nr. 1, 2 og 4.Sammen med nr. 6, er nok dette den boka i serien som har gitt meg mest.

Filmatiseringa likte jeg derimot ikke spesielt godt. Særlig synes jeg noen av de visuelle effektene hårreisende dårlige, og filmen formidla ikke den samme dybden og dobbeltheten som boka gjorde.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg liker også denne boken ganske godt, men å høre den på lydbok slik jeg gjorde nå gav meg ikke like god opplevelse som å lese selv. Han oppleseren er så lite engasjerende, hehe, og hvis han først legger litt engasjement bak stemmen sin blir det plutselig "too much" og veldig skingrende...

Men, har lest bøkene og sett filmene, så føler jeg må høre lydbøkene også for å fullføre sagaen om Harry Potter, hehe :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh.. Fangen fra Azkaban er vel kanskje favorittboka mi noensinne.. Veit ikke hva det er med en, men får en så god følelse av å lese den:) Jeg misunner deg virkelig som får lese den nå! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har mye å se frem til! Misunner deg nesten :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalalpakkaPiippokattaKirsten LundLars Johann MiljeChristofer GabrielsenReadninggirl30Akima MontgomeryflaEvaHilde VrangsagenAnne Berit GrønbechCecilie69Reidun SvensliAlice NordliAnne LiseEileen BørresenG LLisbeth Kingsrud KvistenHarald KAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H HoelFiolNorahBenedicteHeidi LConnieHildeE .Tone HMarianneNDaffy EnglundCarine OlsrødEster SIngeborgBeathe SolbergLailaIngeborg GSigrid Nygaard