Digispilleren min ble først tatt i bruk for et par dager siden, så veldig mye erfaring har jeg ikke med den. Men jeg syntes så langt at den fungerer godt, har god (nok) lyd og volum.

Jeg har ikke oversikt over hvor godt utvalget er av digikort, men jeg søkte på digikort på www.ark.no nå, og da fikk jeg 116 treff, så jeg antar du finner en tittel eller to som interesserer deg :)

Ja, jeg vil si jeg syntes den er hendig. Den tar lite plass i lomma, veier minimalt og har et oversiktelig display.

Hvis du kjøper en, så hører jeg gjerne om du ble fornøyd eller ei:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Da er digispilleren kommet i hus, og jeg har så vidt begynt å teste den ut. Er fornøyd så langt. :) Et stort pluss er at jeg fant ut at det lokale biblioteket hadde en del titler til utlån, for i bokhandelen er jo disse fortsatt ganske dyre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, digikortene er dyre. Takk for tipset om biblioteket, det har jeg faktisk ikke tenkt på... (hm - litt flaut...)

Hvilke(t) digikort kjøpte du? Noe å anbefale?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, litt sent svar...men jeg endte opp med å kjøpe Sofies verden, og trilogien til Stieg Larsson (Menn som hater kvinner ++)

Sofies verden ble kjøpt fordi jeg aldri har klart å lese selve boka, blir litt trøttende i lengden med all filosofien, men som lydbok synes jeg det er mye lettere. Har ikke kommet så langt at jeg har hørt de andre enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for at du tok deg tiden til å svare :) Føler meg ganske så overbevist om at jeg kommer til å kjøpe digispiller i nærmeste fremtid, ark er kanskje stedet å gjøre det? :) skal komme tilbake om jeg liker den eller ikke ;) hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ