Jeg har fått veldig sansen for bøkene til James Patterson,og lest noen nå.Dette er den mest spennende hittil syns jeg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja denne var spennende . Jeg kjøpte faktisk boka på grunn av coveret!!! Brudekjole, tegn til blod og tittelen , gjør at man allerede da grøsser litt. Man skal liksom ikke røre en uskyldig brud, det blir så grotesk. Man beveger seg mot det rene og uskyldige og skaper redsel og frykt, der hvor kjærlighet så vidt har begynt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med dere, jeg likte også denne! Slukte den! :) Trodde det var en halvdårlig kioskbok og at jeg hadde avslørt morderen med en gang, men det hadde jeg ikke! Kjempegøy. Er visst en serie, må se om jeg får tak i flere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H