Er nettopp ferdig med boken, og sitter igjen med en følelse av å ikke være ferdig med boken. Etter å ha lest alle 339 sidene, er reisen fremdeles ikke over. Og neste bok vil bli lest, garantert.

Hver gang jeg begynner å lese en av bøkene i serien, er jeg litt skeptisk. De første bøkene var litt skuffende. Og jeg hadde forventet mer. Selv om ikke alt er så veldig orginalt eller nytt, er det likevel blandet med andre bøker. Jeg synes kanskje det blir litt vell prangende. Og jeg sitter ofte når jeg leser boken, med en følelse av å irritere meg over boken.

Men jeg må likevel lese ferdig. Handlingen er Noël en ekspert på. Det slippes aldri opp for ting som skjer, men heldigvis med noen få balanserte pustepauser.

Og selv om boken slutter med en egen slutt og avslutter noe av handlingen. er historien ikke ferdig (som den selvfølgeig ikke skal være ettersom det er flere bøker i serien), og gjør at jeg MÅ lese de neste bøkene.

Boken er ikke en favoritt, men en god serie med mye handling :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Avbrøt boken cirka midtveis, dels fordi den ble for kjedelig og dels fordi jeg var nødt til å levere den tilbake til biblioteket da. Nå sitter jeg og lurer på om jeg skal fortsette....jkgdoibfjo. Men en idè kom plutselig fykende ned i hodet mitt -> jeg har jo 3.boka hjemme, på ENGELSK (har nemlig lest alle hittil på norsk...ja, I know....nsfjkbsfnui). Så kanskje det blir bedre da?! hehe. (House of Night på norsk er bare helt forferdelig stygt, blir litt det samme som med Evermore også, tror jeg..)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, kanskje det kan hjelpe litt på engelsk, men hvis du først ikke like handlingen og slik det uttarter seg, er jeg redd det ikke kan hjelpe! Men hvis du allerede har boken på engelsk: Go for it! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er så enig med deg at man får følelsen av at boka ikke er ferdig...nå klarte hun jo å friste oss med første kapittel av bok 4 som kommer til høsten!!!! Gleder meg allerede jeg...lettleste, fengende bøker, som jeg virkelig ANBEFALER!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundKirsten LundedgeofawordsiljehusmorHarald KTone SundlandFarfallePiippokattaLinnDemetergretemorGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreIreneleser