Min datter har lest alle Twilight bøkene og er opptatt av disse vampyrbøkene. Jeg ser at det har kommet ut , på norsk , en hel serie som heter House of night til Norge nå. Noen som har lest disse ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Hvis hun kan lese engelsk vil jeg anbefale Darke Academy serien. Det er en slags vampyr/demon serie. Veldig fengende. Nettopp ferdig med bok to og det har kommet ut tre bøker så langt. Jeg gleder meg til å få tak i bok tre, og det er lenge siden jeg har vært så hekta på en bokserie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest House of night enda, men de står på lista mi over ting jeg vil lese. Jeg anbefaler Sookie Stackhousebøkene jeg. Hun er såpass voksen at hun kan lese de.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok , de har jeg ikke hørt om før. Jeg skal sjekke det på nettet nå. Tenkte kjøpe bøker til bursdagen hennes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er de bøkene tv serien True Blood er basert på. Men jeg vil si at serien er en god smule mer brutal enn bøkene. Selvom den også er bra. Jeg forelsket meg helt i bøkene, fra første side omtrent og det er det sjeldent jeg opplever.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor gammel er datra de? Har lest de første 3 bøkene.. Må innrømme første boka var litt treig i starten, men når du først kommer i gang så er den ganske bra. Når du kommer til slutten og bok 2 osv.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun er 21 år. Jeg så filmene og har lest litt i Twilight bøkene jeg også . Helt greie bøker og filmer , og de hadde nok vært helt fantastiske hadde jeg vært 20 år yngre. Masse vakre mennesker der da.!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er på min 4. House of Night bok nå. Jeg har hele serien i hylla,må bare få ting i gir å få lest ferdig hele serien snart :) Veldig bra og spennende serie. Jeg leser på engelsk,mye bedre enn norsk etter min smak

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Javel, tusen takk for informasjon. Tenkte kjøpe denne serien til datteren min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest hele House of Night serien, likte den godt jeg :) har også lest Twilight så tipper datteren din kommer til å like denne serien også :) Hvis hun leser engelsk er også The Morganvillle Vampires og Drake Chronicles veldig bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil