Tusen hjertelig takk!! Litt av en prosess, ja. Har nettopp levert tilbake den siste lydboka jeg hadde hjemme, men skal prøve beskrivelsen neste gang. Mulig jeg kommer med oppfølgingsspørsmål hvis det blir nødvendig.

Nok en gang, hjertelig takk for at du tok deg tid til å forklare dette :) Kjekt med slike Bokelskere :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Håper du har fått orden på det nå, men jeg har slitt med å få iPoden til å spille i riktig rekkefølge selv. Jeg løste det med å endre spornavn. Begynner på cd 1 med oo1 og fortsetter fortløpende gjennom alle cder. på den måten kan det fortsatt sorteres på spornavn. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig bare å forklare det slik, de jeg har "undervist" i dette har hatt med sin lap-top hjem til meg slik at de har gjort det selv i rett rekkefølge. Med en gang man har funnet sin løsning, går det helt automatisk, jeg har lagt inn mange hundrede bøker på denne måten siden jeg begynte med dette da den første iPod kom i 2001, ti år siden nå, dvs jeg startet med noen andre mp3 spillere først, men havnet snart over på Apple. (smittet og inspirert av elever faktisk - "man lærer så lenge man har elever"...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaTorill RevheimBård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHilde