Ei oppsummering av løpingens historie (med vekt på mellom- og langdistanse) fra oldtiden fram til i dag. Prøver, med hell, også å gå bredt ut geografisk. Med knapt 400 sider til disposisjon blir det da litt springende, men boka var likevel interessant og god. Et godt supplement til Tim Noakes' Lore of Running som jeg også leser litt i i ledige stunder. Får en bekreftelse på at det ikke er A4-mennesker som når toppen i idrett, hverken som utøvere eller trenere.

Tror jeg også må få tak i forfatteren sin bok om langrennssporten i Norge, kanskje det der står mer om at ultramaratonløpet Comrades Marathon i Sør-Afrika kan være forløper/inspirasjon til turrenn på ski?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg