Har noen lest romanen Det franske testamente? Av Andrei Makine. Skal lese den i vår nystartede lesesirkel, må innrømme at jeg absolutt aldri hadde hørt om den, og den har ikke særlig mange treff på nettet heller. Men min kollega mente det var en kjent bok, nærmest en klassiker. Vel, noen som kjenner til den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kanskje litt for ny til å kalles klassiker (skrevet i 1995). Joda, jeg har den i hylla og har lest den minst en gang. Handler om en gutt som vokser opp i Sovjetunionen og hans forhold til sin opprinnelig franske bestemor, om å føle seg splittet mellom to kulturer og om prosessen med å "finne seg selv". God bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den fins ikke i en eneste bokhandel, heller ikke på nettet, så her får vi stole på folkebiblioteket!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.