Hei Når jeg velger "Finn bok" får jeg opp bl.a. hvor mange som har boka i samlingen sin, hvor mange som leser nå og hvor mange som ønsker seg denne. Klikker jeg på "ønsker seg", kommer det opp hvilke bokelskere som gjerne vil ha boka. Flott. Problemet er bare at det vises forskjellig antall, det er inkonsistens, ved at to ønsker seg boka, men det vises seks bokelskere. Se f.eks. "Syk pike".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ikke tenkt på at det har vært et slikt alternativ, men prøvde å gjøre som du sa og fikk opp det du beskrev. Prøvde det på en bok jeg har på ønskelisten, "Midnattsbarn", det var kun oppgitt en som ønsket denne, men da jeg trykket på kaken dukket 16-17 stk opp. Sikkert en systemfeil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagen