Perfekt som lydbok; jeg kan lytte gjennom hele teksten på en god, lang rusletur i skogen. Gratis er den også, enten du laster ned fra Librivox.org eller via en app. Alternativt som ebok. Jeg pleier å supplere lydbøker med en skriftlig variant, slik at jeg i etterkant kan lese særlig interessante partier grundigere.

Om boken er det å si at den er et lite mesterverk, bokstavelig talt. Tenkt ut av en krigens mester, nedtegnet av en ordsmed med samme rang. Sjelden finner man en bok som i denne grad er sitatverdig, nærmest i sin helhet.

Hva er forresten poenget med å lese krigsstrategi fra mange århundrer før vår tidsregning? Selv er jeg sjelden i kamp med sverd eller lanse, men finner at disse eldgamle strategiene fortsatt er høyst aktuelle - i hverdagens kamp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn Sturød