Capris.no har salg på svenske bøker, her er det veldig hyggelige priser om man da altså ikke har noe imot å lese på broderspråket.

Noen titler som kan nevnes i farten er f.eks. Den döende detektiven (Innbundet) av Leif G. W Persson til 79 kr, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (Innbundet) av Jonas Jonasson til 55 kr og Paganinikontraktet (Innbundet) av Lars Kepler til 79 kr.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er en del å få på cdon.com også og på den svenske søstersiden til Capris, adlibris.se har de sitt eget salg med helt andre titler enn på norske siden. Skal over grensen til uka da de kun sender til svenske adresser, bestiller til Poste Restante om henter dem på Pressbyrån i Strömstad. Skal sjekke Strömstad bokhandel mens jeg er der også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det går fint å kjøpe på bokrean fra Capris. Det finns dog ingen "svensk boksalg"-site. Men vad jeg kan se er det ikke noe problem å søke på Adlibris for å siden kjøpe fra Capris.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er nytt i år, i fjor kunne du kun kjøpe fra det svenske boksalget på Ad Libris, og noen av bøkene på cdon.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan man bestille fra Adlibris uten svensk personnummer nå? Før var det obligatorisk, så jeg har blitt fast kunde hos Bokus. Jeg forhåndsbestiller alltid bøker fra Bokrea der, så låner jeg en adresse av bekjente i Strömstad. Hentet årets fangst i dag, og er veldig fornøyd!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker Poste Restante, 452 01 Strömstad. Når du henter vanlig post på Postens företagsenter er du avhengig av bil, mens pakkene fra Ad Libris kan hentes på Pressbyrån i sentrum.
Husker ikke helt hva jeg gjorde når jeg registrert meg, tror jeg prøvde meg fram til du godtok en 4 sifret kombinasjon i tillegg til fødselsdatoen min, jeg vet jeg gjorde det på Discshop.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol