Frem fra glemselen: Da ga jeg denne fine lille klassikeren en omtale. Er det andre som verdsetter den?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Absolutt, Randi! Jeg har tre utgaver av den i heimen. Den "gotiske" har fast plass på nattbordet. Jeg pleier å lese høyt (halvhøyt, av hensyn til omgivelsene!) for å få ordentlig glede av rytmen i disse verseføttene.

Og så alle "leilighetsdiktene", da! Denne strofen av et bryllupsdikt synes jeg er et framifrå bordvers:

Gud give dig nøtte
Med Melk i din Bøtte
Med Øl i dit Krus
Med Viin i din Flaske,
Med Sild i din Maske,
Med Brød i dit Huus!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tusen takk for din innsiktsfulle omtale, Randi. Den har absolutt vært til nytte.
Nå har jeg lest boken, det meste et par ganger for å få innholdet med meg. Opplever noe nytt ved hver gjennomlesing. Skjønner godt at dette er en bok å bli glad i.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er direkte etterkommer av fyren, forstå det den som kan, så jeg burde kanskje i det minste lese omtalen din!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forplikter det ja...å være etterkommer av denne mannen. Navnet har han jo med seg forsimplet fra Dundee,Skottland. (Dundee-Dundass-Dass). Jeg har noe skotsk ane fra langt tilbake i det området, he,he...skal ikke se bort i fra slektskap med Dass også...verden er liten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergTheaSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokatta