et pågående prosjekt, de siste to årene......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Yndlingsboka mi. Ingen over og dårlig ved siden av. Filmen er bare møl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forstår ikke helt ...

Jeg synes Catch 22 var en av de morsomste bøkene jeg har lest, og klarte ikke å legge den fra meg. Jeg leste den på norsk, det er noen år siden, og de siste hundre sidene eller så var de foregående hundre sidene om igjen (en feiltrykt utgave) så jeg fikk heller aldri lest den ferdig, og husker ikke så mye. Jeg har forresten aldri likt filmen, så det var både overraskende og forfriskende å lese boken, det husker jeg, så boken blir satt blant de øverste må-kjøpe-bøkene med en gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aha, det forstår jeg godt. For jeg har selv tatt meg flere ganger i å le av den, men jeg har så mye annet som frister meg akkurat nå (de siste tp årene). Så boken skal få min hele oppmerksomhet, en dag ganske så snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaReidun SvensliAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg G