Spennende bok, ikke veldig intens, men godt skrevet så det var vanskelig å legge fra seg. Har ikke lest noen av de andre tre bøkene om Barbarotti, men ser nå at jeg bør gjøre det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Synes også boka var på høyde med de andre bøkene om Barbarotti, men til tider syntes jeg samtalene mellom de to politifolka (Barbarotti og Backman)ble litt i overkant banale, spesielt i starten av boka. Jeg følte ikke at samtalene dem i mellom var troverdige, følte ikke at den "småertinga" dem i mellom var "virkelig", men det kom seg utover i boka. Men kjempespennende bøker, Nesser kan det der med å holde på leseren til siste slutt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På side 26 heter åstedet Gåsaklinten, på side 27 Gåsastupan, på side 45 Gåsaskrevan og på side 76 Gåsaklyftan. En må lure på forfatterens hensikt med fire ulike navn på samme sted, spesielt siden dette ellers er en roman langt over gjennomsnittet for kriminalsjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig begeistret over denne boka! Enig at den ikke er for intens, men fengende historie! Har lest alle Barbarotti-bøkene, anbefaler absolutt alle 4! Kommer det flere Barbarotti? Eller var dette den siste? Noen som vet? Håper på flere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kalles Barbarotti-kvartetten og alle er kommet - dessverre! Menneske uten hund, En helt annen historie, Beretningen om herr Roos, De ensomme. Jeg har også likt dem veldig godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er nok ikke den beste av de fire men jeg håper du starter med "Menneske uten hund" og leser de to neste etterpå. Dette er klart de beste bøkene jeg har lest av Nesser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva