Du kan gjerne være overrasket, men vær ikke så nedlatende. Jeg har bare vanskelig for å se hvordan man kan mene at denne Tralte absolutt skulle listeføre, når det bare ble spurt om det var noen akademikere her. Det finnes noe som kalles nysgjerrighet. Hvem som har studert, hva man har studert - det er uviktig, som du sier. Poenget mitt var: hvorfor da gjøre det til en stor sak? Mitt forsøk på å oppnå karma blir i å forsvare folk fra feiltolkninger; det er vel bedre enn å mistenkeliggjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg var ikke nedlatende, var ihvertfall ikke meningen. Du har sikkert plenty med Karma (ikke nedlatende ment:)) "Listeføring" ble skrevet for å sette det på spissen. Men her dreier det seg ikke om hva man har studert, men om man har..Det er en vesentlig forskjell, og det var derfor jeg tok den. Min karma må da komme av min kamp for likestilling, likeverd og mot diskriminering, hehe

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg spurte både hva man har studert og om man har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, ser det ikke. Hvis du ikke da mener at en skulle svare nei, hvis en ikke hadde studert?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal vi ikke legge denne ballen død nå? Nærmer seg det parodiske, dette. Blir bare dårligere stemning for hvert innlegg, og kanskje kan man bare holde seg unna denne tråden hvis man ikke liker dens premiss.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Nei, tror ikke det,men det var heller ikke poenget mitt. Trodde jeg hadde hadde uttrykt meg klart om hva jeg mener om ordlyden i startinnlegget ditt. Forøvrig har jeg ingenting i mot fagdiskusjoner,tvert i mot, men sikkert greit å velge tema før en velger hvem som skal delta:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er startinnlegget med det du etterlyste i stor skrift: Er det noen eller mange akademikere her inne? I så fall HVA HAR DERE STUDERRT og hvor? Selv har jeg studert naturvitenskap i Oslo. Hovedsaklig geologi.

På forhånd takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard