Det stemmer at felles for alle her er at en setter lesing høyt, men jeg har inntrykk av at det er stort sett akademikere som leser faglitteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med Ann Christin. Hvis du vil diskutere faglitteratur er det jo bare å sette i gang. Kanskje blir du overrasket over hvor mange ikke-akademikere som har noe å bidra med. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mulig det, og da er det vel bare å sette i gang å diskutere fag istedenfor å velge ut folk som skal delta. Regner med at om noen er interesserte henger de seg på og deler av sine kunnskaper. Det enkleste er ofte det beste.Ser intensjonen din, men ble litt provosert av fremgangsmåten. Lykke til med fagsamarbeidet;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtBerit B Lie