Synes det er veldig bra at det finnes forfattere som skriver om hvordan det var i Finnmark under 2.verdenskrig. Første gang jeg fikk vite om denne boken var på barneskolen, og da jeg ble litt eldre leste jeg den selv. Til tross for at jeg selv ikke har opplevd krigen, kjente jeg igjen ting fra det jeg har hørt fra eldre slektninger. Kanskje det er en smaksak, men jeg synes det var en fin ting at forfatteren skrev alle replikkene på nordnorsk, fordi etter min mening øker det bokens troverdighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er kjempefine bøker. Vi likte serien best som lydbok. Forfatteren leser selv, og med det kommer finnmarksdialekta til sin rett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har dessverre ikke hørt lydbokversjonen, men kan tenke meg at å høre den som lydbok virkeliggjør handlingen på en annen måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth