[ Slettet av bruker ]

Viser 3 svar.

Jeg er enig med deg i at det er interessant å følge med på hva de en følger skriver. Du kan lett finne ut av det ved å trykke på diskusjoner. som strøm og deretter hake av av de du følger. Fant faktisk ut at denne funksjonen finnes akkurat nå da jeg skulle svare deg ;)

Etter at jeg har begynt å følge diskusjoner som strøm, har jeg fått med meg mye mer av det andre bokelskere, også de jeg ikke i utgangspunktet følger, skriver. Om en bokselsker skriver flere ting på kort tid vil bare det nyeste innlegget vises på hovedsiden. Ved å velge som strøm, får jeg med meg alt som er sagt. Anbefales ;)

Godt sagt! (7) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Oi, den muligheten har gått meg hus forbi. Så smart! Takk for opplysningen (og takk til Tao som stilte spørsmål i utgangspunktet :)).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

CamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviKirsten LundHeidiEirin EftevandKjell PAnn ChristinHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLilja