Hvor har du kommet over den siden den ikke er utgitt?
Har du lest den på engelsk eller er det forlaget som ikke vil utgi flere opplag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Unnskyld! Jeg burde ha presisert GJENutgitt. "Sjakknovelle" ER utgitt, men er for lengst utsolgt og ikke å få tak i annet enn på antikvariater i dag. Og selv der er det vanskelig å få tak i den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste om "Sjakknovelle" her og kjøpte den antikvarisk til min sjakkspillende sønn til jul, - så takk for tipset:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg antok at det var sånn det var. Skal være oppmerksom på denne når jeg besøker bruktbutikker :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du aldri har lest noe av Stefan Zweig, ville jeg - i dine sko ;-) - rett og slett vært nysgjerrig og oppmerksom på hele mannen og hans forfatterskap. Han skriver som om han er utstyrt med en gudegave hva gjelder evnen til å skrive litterært godt. "I følelsenes vold" er tilgjengelig i dag. Nydelig bok om forbudte følelser! "Amok" er en liten novellesamling (to noveller) som jeg tidligere lånte på biblioteket. En liten skatt! "Evige øyeblikk" er helt annerledes, men veldig flott den også! Og så har jeg klart å få tak i en annen bok av ham som jeg snart skal lese - "De utålmodige av hjertet". I tillegg kjøpte jeg en god del bøker av ham på engelsk sist jeg var i London. Jeg tror ingen av dem er utgitt på norsk. Disse kommer jeg til å omtale i tur og orden etter hvert som jeg leser dem. ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser "De utålmodige av hjertet" nå, og at mannen er utstyrt med en gudegave er bare fornavnet. Fant den på en liten bruktbutikk til 25,- Aldri før har jeg fått så mye for så lite.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.