Er usikker på om jeg kommer litt dårlig ut av dette siden mitt navn blir nevnt to ganger? At jeg har fått stjerner ufortjent er godt mulig og selvfølgelig ikke noe hyggelig for meg. Jeg ønsker, som sikkert alle andre, ikke å bli fremstilt som en "jukser" en som har oppnådd noe uten å ha gjort seg fortjent til det.

Jeg er en voksen kvinne og såpass oppegående at jeg forstår at fokuset på belønningssystemet er sekundært; det er andre ting som er viktigere, men samtidig er jeg bare et menneske og trives ikke med å bli mistenkeliggjort for andres motiver.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nå har ikke jeg sagt annet om deg enn at diskusjonen oss imellom var saklig, et vi var uenige er like mye din rett som min så det er ikke noe som kan brukes mot deg, spesielt siden du ordla din uenighet med meg vel innenfor rammene av normal oppførsel.

Her er noe jeg fant når jeg så igjennom forrige runde:

"Men av og til savner jeg en "uenig"-knapp, sånn som nå;-) Det løste jeg imidlertid ved å gi stjerner til Ann Christin!"

For det første er det ikke din feil at andre tenker på den måten, det er ikke noe du kan beskytte deg mot. Men du påpeker faktisk enda et negativt aspekt med å ha stjernene, når de blir misbrukt på den måten som beskrevet ovenfor rammer det og deg som en uskyldig tredjepart.

Dette ble forøvrig skrevet av en av de som oppførte seg aller verst, en dame som i følge sin profil er vel over 50. Jeg må spørre meg selv om denne damen oppfører seg på samme måte når hun samhandler med mennesker i det virkelige liv, den gang var hun anonym og jeg trodde hun var en hissig fjortenåring.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi Holtan