Nå har jeg lest ut bok 10 i True Blood serien. Er det noen som vet om det kommer flere bøker av denne serien og isåfall, når de blir gitt ut?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

I følge Wikipedia har forfatteren kontrakt på å skrive 13 bøker. De første 10 har kommet med et års mellomrom i mai, så det er ventet at nummer 11 kommer (på orginalspråket) i mai i år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare 13? Håper virkelig hun får kontrakt på flere etter det. Beste bokserien jeg noen gang har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kontrakten er allerede forlenget fra 10 til 13, så det er lov å håpe på enda mer:) Jeg har faktisk ikke lest de selv da, men har akkurat lastet ned den første som lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Visstnok er Charlaine Harris begynt å bli lei av Sookie - hun tar for mye tid. Hun ønsker visst å skrive om andr karakterer. Om vi skal tro på dette, er det lite sannsynlig at det blir så veldg mange flere enn kontrakten tilsier. Slutten har hun også klekket ut - så det er bare å vente 2-3 år før vi sannsynligvis kjenner slutten på historien om Sookie - da får hun heller leve videre i våre hoder. Kan jo skje mye spennende der også;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid Hilmer