I dag 17 feb. startet Mammutsalget.
Hvilke bøker fikk dere med dere?

Jeg fikk med med:
"Sjelens herre" av Iréne Némirovsky
"Leonard Cohen" av Ira Nadel
"Rubin" av Ivan Turgenjev

I tillegg til disse ønsket jeg å kjøpe "Idioten" av Dostojevskij men de hadde kun første bind på Mammutsalget. Bind 2 var på M-salget i fjor var det en i en bokhandler som sa. Men jeg kunne jo bestille den til full pris, hehe!!

Skjønner ikke vitsen med kun ha den ene av 2 bind på salg? Utrolig at forlaget gjør det på den måten.
"Brødrene Karamasov" der var alle 3 bindene på plass.

Ja, ja men jeg er fornøyd med de jeg fant og jeg skal nok få tak i "Idioten" på en eller annen måte senere :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 61 svar.

[ Slettet av bruker ]

Er det bare meg, eller er ikke Mammutsalget det det en gang var? Før i tiden (for 10+++ år siden), gikk jeg omtrent amok under denne salgsperioden… Bøkene under salget syntes utrolig mye billigere enn det de selges for i dag og utvalget virket i alle fall for meg stort. I år har jeg så vidt giddet å gløtte i katalogens innholdsfortegnelse. Grunnene er flere. Selvsagt har jeg i dag råd og mulighet til å kjøpe flere bøker enn før og jeg kjøper gjerne bøkene som er interessante for meg straks de blir utgitt (dette er en luksus skoleelever/studenter forståelig nok for det aller meste ikke kan tillate seg). Den største grunnen tillegger jeg likevel alle de gode tilbudene som til vanlig er å finne i bokhandelen. Om en ikke er ute etter det aller nyeste av det nye, er det ikke noe problem å finne gode rabattbøker, med priser langt under det mammutsalget kan skilte med.. Derfor gjorde jeg i år en ny vri; da jeg i forrige uke besøkte Oslo i jobbsammenheng, lot jeg ”mammutpengene” gå til bøker det er vanskelig å få tak i der jeg bor. Jeg dro lykkelig tilbake til Trøndelag med flere tegnede perler fra Tronsmos kjeller (Husfred, Fables vol. 1, Jeg er kjæresten din nå og Othello i manga-versjon), samt enkelte funn jeg gjorde hos andre bokhandlere.

Ofte har jeg under mammutsalg kjøpt bøker jeg mener det er kjekt å ha eller tror vil friste til gjennomlesing om noen år. Denne gangen valgte jeg imidlertid å prioritere bøker jeg vil lese akkurat nå. Dette valget har i alle fall vært vellykket for meg. 2,5 verker er allerede fortært, samtidig som jeg har lest annen litteratur som fenger meg her og nå. Tro meg; jeg sier slett ikke at det er ”feil” å kjøpe bøker på mammutsalg (gud forby!), jeg sier kun at det riktige for meg denne gangen har vært å styre klar av fristelsene dette salget representerer og heller konsentrere meg om de bøkene jeg allerede har planer om å lese.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg gleder meg som et barn til mammutsalget, og blir like skuffet hvert år. I år var det kun en bok jeg hadde lyst på og den bestilte jeg i forkant. Når jeg så skulle hente den i butikken ble jeg møtt med at den var slutt ?????. Det er fan i meg godt gjort å gå tom for en bok før salget har startet.
Når vi først snakker om før i tiden husker jeg fra jeg var yngre, (ikke ung, men yngre), at hver bokhandel hadde sine egne bøker på salg, ulike i hver butikk. Jeg kunne bruke hele salgsperioden til å tråle butikker og stadig finne noe jeg ikke sett før. Men nå? de samme bøkene i alle butikker. Heldigvis hadde bokhandelen jeg var inne i en liten hylle med "bøker fra eget lager" og der fikk jeg kjøpt "Det hvite hotellet" av Jo Nesbø. Det blir sannsynlig den eneste boken fra årets salg.
Nei, enig med Karin under, de beste kjøpene er på bruktbutikker og loppemarkeder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sant det. Den eneste butikken som skilte seg litt ut (etter å ha vært innom mange) hadde faktisk litt andre bøker. De skal ha ros for at de hadde en haug med barn og ungdomsbøker til salgs. Det var jo for barn og ungdom i de andre butikkene også, men der var det snakk om masse, både kjente og ukjente for yngre lesere. Så jeg endte opp med noen ungdomsbøker også som jeg gleder meg til å lese. Men som deg, skulle jeg ønske at det var litt variasjon mellom de andre kjedene:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg, synest også at det var noe magert tilbud i år enda mengen av utgivelser har vel aldri vært større enn den er nå. Jeg kom ut med kun 3 bøker og det er ikke mange til å være meg.

Jeg kan huske jeg fant flere "ukjente" billige bøker før, så jeg lurer på om årsaken kan være at nå sitter bokhandlerene ikke inne med så mange på lager som før. De bøkene de har på M-salget får de fra forlagene og få fra egen butikk.
De beste kjøpene er uten tvil bruktbok-butikker av ulike slag, der er både nyere og eldre bøker til en ganske rimelig penge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes også mammutsalget har blitt dårligere. Husker bare noen år siden så forhåndsbestilte jeg en hel haug på haugenbok,(kom i diger eske + vanlig bokeske) + at jeg handlet litt i butikkene. I år fant jeg bare et par bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Førebels har eg kjøpt desse bøkene (bestilt på førehand):

Löwenskölds ring og Charlotte Löwensköld av Selma Lagerlöf, Regnbuen av D H Lawrence, Om så det gjelder av Hanne R Beck, Villskapens år. Bjørnstjerne Bjørnson 1832 - 1875 av Edvard Hoem og Kunst fra antikken til vår tid.

Eg kjem nok til å snoke i bokhandlane etter fleire bøker......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble sannelig litt lesestoff fra dette årets Mammut også:

"David Golder" av Irène Nemirovsky

"Noveller i samling" av Frode Grytten

"Kunsten å skrive godt" av Per Egil Hegge

"Tidslinjer" av Paola da Cuzzani og Gro Rørstadbotten

"Tanker" av Blaise Pascal

Jeg kjøpte også "Den lille prinsen" av Antoine de Saint-Exupery, selv om den ikke var på salg.

Jeg rekker vel neppe å lese alle de bøkene jeg hamstrer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokhandelen var litt utplukka (dessuten er ikke Mammutbøker direkte billige), så jeg kjøpte bare to. Det ble Kvinner av Marilyn French og Sauepuler av Niall Griffiths.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Korrigeringer av Jonathan Frantzen, Det du tror på Zoe Heller, Forsvunnet av Daniel Mendelsohn, Bare vanlig vann av Kajsa Ingmarsson,Engler over Georgia av J.R. Ellroy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forhåndsbestilte den pakken med 15 John Steinbeck bøker. Tror det var et spesialtilbud hos Haugenbok, da jeg ikke fant det samme tilbudet hos noen av de andre bokhandlerne. Nå er det eneste som står mellom meg og Steinbeck noe som kalles det virkelige liv - og alle de andre bøkene som jeg har host hamstret host, men ikke fått tid til å lese ennå. Den haugen med bøker har den egenskapen at den aldri blir mindre. Jeg aner ikke hvordan det kan ha seg, men jeg klager ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Turgenjevs "Rudin", Ola Vikers "Ulvegraven" og Knausgårds "Ute av verden".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble "noen" bøker her i år også ja, som alltid. Jeg trenger jo egentlig ingen av dem, men putter fingrene i ørene og synger høyt "tralalalalaaaa" og hamstrer lykkelig videre.

Samlede dikt 1 - Emily Dickinson
Samlede dikt 2 - Emily Dickinson
Sjelenes herre - Irène Némirovsky
Alt det som lå meg på hjertet - Levi Henriksen
Bokens folk - Geraldine Brooks
Døden ved vann - Torkil Damhaug
Hunden frå Baskerville - Arthur Conan Doyle
Hvite netter - Ann Cleeves
Kniplingenes hemmelighet - Brunonia Barry
Kunsten å skrive godt - Per Egil Hegge
Lik - Tana French
Nattefokk - Johan Theorin
Nattmannen - Jørn Lier Horst
Norrøne guder og myter - Lars Magnar Enoksen
Ondskap - Torgrim Sørnes
Prinsesse Kristina av Tunsberg - Mia Søreide
På spøkelsesvandring - Ross Kolby m.fl.

Jeg er veldig fornøyd i år også, fikk kjøpt noen bøker som jeg lenge har hatt på ønskelisten, og fant også noen underveis som jeg ble nysgjerrig på og som jeg kjøpte nå som jeg hadde sjansen.

Jeg har et gavekort på 200 kr hos Norli liggende, så det bli vel en mammutbok eller to (om jeg er heldig) for det kortet også i morgen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor fikk du tak i På spøkelsesvandring boka? Jeg hadde også lyst på Ondskap, men så ikke noen av de bøkene på den bokhandelen jeg var. (Brunhjørnet i Trondheim)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På spøkelsesvandring så jeg hos Notabene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var en liten tur innom Notabene forrige uke. Men så den ikke der. Kanskje jeg skal ta en nærmere titt i morgen. Takk for tipset:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forhåndsbestilte alle disse bøkene siden jeg er avhengig av å kunne velge avbetaling, så du finner Ondskap og På spøkelsesvandring hos Haugenbok i alle fall.
Jeg har ennå ikke vært innom bokhandlerne i Trondheim, så vet ikke om de finnes rundt omkring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips. Jeg skal sjekke innom noen andre bokhandler først og se om jeg finner det der før jeg titter innom Haugenbok:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, det kan jo hende du har hellet med deg. Kan si fra om jeg kommer over en eller begge i morgen jeg også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal se grundig over og det er bare å rope det ut om du kommer over det i en av bokhandlene. Hvis ikke får jeg bestille den på nett senere en gang. Takk for at du holder øynene åpne for meg. Setter pris på det:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skulle ikke ha så "mange" i år...men endte opp med ni stykker:

Den glemte hagen av Kate Morton, De dødes bibliotek av Glenn Cooper, Trusselen av Guillermo Del Toro og Chuck Hogan, Mørketid av Alex Barclay, Krystallhodeskallen av Manda Scott, Hotellet på hjørnet av bitter og søt av Jamie Ford, Hjerterdame av Chelsea Cain, Frimurernes hemmeligheter fra innsiden av Roger Karsten Aase, Michael Jackson bak masken av Ian Harplin.

Har mer enn nok bøker. Har hamstret flere bøker før mammutsalget, og jeg har flere uleste bøker som har stått en god del år, men jeg ser ikke bort i fra at jeg kommer til å stikke innom en liten tur i neste uke også;) Vi får se...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg til Hjerterdame, vet ikke om du har lest den første boka, ondskapens hjerte, men bøkene til Chelsea Cain er veldig spennende og nervepirrende. :) Har lest de tre som har kommet ut til nå, likte dem veldig godt selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble totalt 8 bøker på meg. Har tatt runden og pløyd meg gjennom utvalgene hos Ark, Tanum og Libris, og er godt fornøyd med fangsten! Først og fremst betyr Mammutsalg for meg å finne bøker av forfattere som jeg ikke har lest noe av tidligere. Derfor er det en spennende jakt! I år ble disse titlene mine:

De dødes bibliotek - Glenn Cooper Engler over Georgia - R.J. Ellory Det du tror på - Zoe Heller Primtallenes ensomhet - Paolo Giordano Huset på Sugar Beach - Helene Cooper David Golder - Irene Nemirovsky Det jeg aldri snakket om- Azar Nafisi Regnbuen - D.H.Lawrence

Sistnevnte forfatter er ikke ny for meg, men har kun lest Lady Chatterleys elsker tidligere. Gleder meg til å gå løs på disse. Ønsker meg mange, lange og gode lesestunder fremover!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ups, jeg endte visst opp med å kjøpe 3 bøker til.

Preeta Samarasan - Kveld hele dagen

Hanne-Vibeke Holst - Kongemordet

Hanne-Vibeke Holst - Dronningofferet

Nå er problemet at siden jeg har kjøpt de to siste bøkene i en trilogi, så må jeg jo også på et eller annet tidspunkt kjøpe Kronprisessen av samme forfatter, siden det er bok en. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg vært på mammutsalget også. Jeg kom hjem med:

  • Døde menn går i land
  • De dødes tjern
  • Jenny
  • Stolthet og fordom

Jeg fant ikke Katteblikk og Fornuft og følelse, men har bestilt Katteblikk hos Haugenbok nå, men Fornuft og følelse var utsolgt derfra :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Årets Mammut var dyrt med elendig utvalg. Min lokale bokhandler hadde heller ikke tatt inn boka jeg hadde øverst på lista, Nick Cave. Kjøpte kun 2 bøker, Kald måne med Jeffery Deaver og Torill Brekkes Drømmen om Amerika. Tror forlagene har overvurdert bokpublikum iår og satser på impulskjøp. Virker som dumping av overskuddslagrene deres. Funker ikke hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble så vanvittig irritert av årets mammutsalg. Hadde skrevet opp ca 20 bøker jeg kunne tenke meg, men byens 2 bokhandlere hadde et så dårlig utvalg at jeg bare kom hjem med 2 bøker. Det er tydeligvis ikke meningen man skal være innterresert i littertur dersom man bor i en relativt liten by i Nordnorge. Jeg vet at jeg jo burde ha bestilt på forhånd, men jeg liker å gå å "ta på bøkene" og trodde ikke det skulle bli så her ille.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De mindre butikkene tar nok ikke inn alle bøkene nei. Men da kan du vel evt. bestille dem på nett nå. Det er vel ikke forsent, mammutbøkene ligger jo fortsatt ute, så man har jo mulighet til å få det man vil, selv om det kanskje ikke ble på den måten man helst ønsket å få dem på. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Var på mammutsalget i dag. Hadde noe gavekort fra jula som jeg fikk brukt opp:p Kjøpte meg: "Snømannen" av Jo Nesbø,"Lucifers evangelium" av Tom Egeland, "Kald måne" av Jeffery Deaver og "Alt som lå meg på hjertet" av Levi Henriksen. Samt "De dødes tjern" av Andrè Bjerke(den var ikke på salg.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hvilken utgave av de dødes tjern var det du kjøpte? Mener å huske at den stod i mammutkatalogen jeg fikk fra Haugen bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, jeg så den ikke noe da jeg så over mammutkatalogen for Notabene...men kanskje det var noe Haugen Bok hadde med fra sitt eget lager. Jeg kjøpte den i vanlig pocketutgave til 99,-

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg fant den til 79 på mammut i dag så det var ikke store forskjellen da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ark hadde også disse bøkene. Veldig små bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er vel sånne små "pyntebøker" med gull på kanten av boksidene? De er fine, men for meg blir de litt for små, jeg liker å ha noe å ta i mens jeg leser ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes de var så søte at jeg måtte bare ha dem :) Gjør ikke noe for meg at de er så små egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte meg de bøkene De dødes tjern og Døde menn går i land i pyntebøker utgaver før mammutsalget. Disse bøkene er så nusselige. Har også en del andre klassikere i disse utgavene stående. Skal lese dem etter hvert. Syns de utgavene er så søte:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og. Derfor irriterte det meg litt at jeg ikke får tak i Fornuft og følelse i samme utgave :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De hadde en bunke av Fornuft og følelse på Ark (Brunhjørnet) i Tr.Heim da jeg var der første dagen av mammutsalget. Du kan jo høre med dem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde jeg hatt mer penger enn jeg har, så hadde jeg sikkert kjøpt dem jeg også (sånn utenom, siden jeg har mange av bøkene i serien fra før i stort format og heller ville ha strukket meg til dem når jeg skulle ha lest dem). De er jo fine, må jo være flotte gavebøker å gi bort også til bokelskere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det stemmer det Tone. Har ikke kjøpt dem selv, bare så at de var der. Kan være greit å ha skikkelig bøker å holde i ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også kjøpt boka om Leonard Cohen. Har vært fan siden han slo igjennom, og det begynner jo å bli en del år siden, for å si det mildt.

Jeg er litt spent på om jeg blir noe klokere på han, etter å ha lest denne boka. Det er det jeg håper på i hvert fall.

Korrigeringer og La meg synge deg stille sanger er to andre jeg gleder meg veldig til.

Sjelenes herre bestilte jeg, men den fikk jeg ikke, så jeg må ta en prat med bokhandelen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kvinner, Marilyn French Røff guide til samtidslitteraturen, Marta Nordheim Ingenting å angre på, Trude Marstein Blindepiken og den sovende kvinnen, Haruki Murakami Revolutionary Road, Richard Yates De gikk ikke fri, Ebba D. Drolshagen

Jammen meg ble det ikke noen i år igjen. Kan hende jeg må tilbake for å sikre meg noe til høstens pensum, men det må jo være lov!?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har egentleg berre funne 1 bok som eg vil ha i år på Mammutsalet...Syns det var litt kjdeleg utval og ikkje så veldig billeg, eg!

Så i år har eg berre bestilt biografien "Forsvunnet". Som for øvrig vart diskutert på Bokprogrammet på NRK i kveld.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk med meg beskjedne to i dag:"Ut å stjæle hester" med Per Petterson Og "Den rettferdige" av Helene Uri.Men det blir nok flere turer til "godtebutikken" er jeg redd for!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var en kjapp tur innom i dag og fikk med meg disse:

*Fornuft og følelse av Jane Austen

*De dødes tjern av Andrè Bjerke

*Sannhetens pris av John Grisham

Og jeg skal nok innom flere ganger og :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig at du fikk med deg "Sjelenes herre", Karin! Gled deg! Jeg fikk bl.a. med "Rubin" av Ivan Turgenjev, "Islam og friheten" av Tariq Ramadan, "Kinas tause generasjon" av Xinran, "Auschwitz" av Laurence Rees, "En cellist i Sarajevo" av Steven Calloway, "Herlige nederlag" av Nicolai Frobenius og "Skuddene i Sarajevo" av David James Smith.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Fikk med meg 3 bøker:

Djevelens eliksirer av E.T.A. Hoffmann

Tårnet av Uwe Tellkamp

Roma av Trond berg eriksen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kom akkurat hjem med 4 nye bøker fra Mammut-salget.. Skulle egentlig bare kikke litt ;) Men det vet jo jeg at er umulig, så dermed har jeg nå kjøpt:

Sue Monk Kidd & Ann Kidd Taylor - Granateplene

Nick Cave - Bunny Munroes død

Michael Ondaatje - Annas bok

Kate Morton - Tilbake til Riverton

<3 Gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg endte opp med 6 bøker, den ene var riktignok ikke på mammutsalg, men jeg hadde lyst på boka, siden jeg har falt pladask for den krimserien.

Jorun Thørring - Ildens Øye

Harlan Coben - I Den Skog

Linda Olsson - Taushetens Konsekvenser

Tore Renberg - Pixley Mapongo

Tatiana de Rosnay - Saras Nøkkel

Jussi Adler Olsen - Flaskepost Fra P (denne var ikke på mammutsalg).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hittil har jeg nøyd meg med to: Alltid Alice og Katteblikk. Mamma fikk førstnevnte i gave og sistnevnte er til meg selv.

Jeg var så heldig at jeg fant flere av de bøkene jeg ønsket meg fra Mammutsalget på Bokrea og da er bøkene mye billigere. Så jeg har bestilt 4 bøker hos Bokus som sendes 23. februar.

Nå er jo ikke hverken Mammutsalget eller Bokrea over enda, så det kan godt hende at det blir mer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde forhåndsbestilt "Einsteins siste teori" av M. Alpert, "Nattefokk" av J. Theorin, "Kniplingenes hemmelighet" av B. Barry og "Ondskapens ansikter" av S. Montefiore og skulle nøye meg med det. Men jeg gikk ut av butikken med "Øya" av V. Hislop, "Der solen går ned" av Baha Tahir og "Kunsten å skrive godt" av P.E. Hegge i tillegg... Gleder meg til mange timers lesing i vinterferien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tanum.no har Idioten til 130 kroner. I følge sideantallet ser det ut til å være begge bøkene i ett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset, nå er "Idioten" bestilt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom nettopp fornøyd hjem fra Mammutsalget med følgende bøker i handleposen:

"David Golder" av Irene Nemirovsky "Sjelenes herre" av Irene Nemirovsky "Mann i mørket" av Paul Auster "Victor Alveberg-trilogien" av Ketil Bjørnstad "I Den skogen" av Harlan Coben "Den store sitat-boken" - Cappelen-Damm

Bare gleder meg til å ta fatt på de 5 ovennevnte romanene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en bra fangst! Jeg blir så jublende glad hver gang jeg ser noen kapre bøker av Irene Nemirovsky! ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I tillegg til de to ovennevnte av Irene Nemirovsky har jeg også bestilt "Hett blod" av samme forfatter, fra Bokklubben til bare kr 50,-! Mange bøker er faktisk mye billigere på salg i Bokklubben enn på Mammutsalg, men utvalget er jo litt mer begrenset. Regner med du har fått med deg at Ketil Bjørnstad også kommer med ny bok nå! Den gleder jeg meg veldig til, så nå er det bare å kose seg med alle de nyanskaffede bøkene i tida framover!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

;-) Den nyeste boka til Bjørnstad er månedens bok i Bokklubben. Jeg gleder meg veldig til denne!

Og så håper jeg at flere av Nemirovskys bøker blir oversatt! Jeg holder for tiden på med mini-novellesamlingen "Le Bal", som er helt fantastisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ligger en pose full av mammutbøker og venter på meg til jeg kommer på jobb i kveld. Jeg har blant annet bestilt "David Golder" av Irène Némirovsky, "Regnbuen" av D.H. Lawrence og "Jenny" av Sigrid Undset i tillegg til noen faktabøker. Det eneste problemet er at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av dem. Bokhyllene mine er alltid stappfulle, til tross for at jeg tar jevnlige turer til Fretex med bøker jeg har lest, og samboeren min blir irritert når jeg kjøper EN ny bok - tenk hva han vil si til en pose full...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He-he ... Har det på samme måten! Greia er å snike nye bøker inn i bokhyllene uten at mennene våre oppdager det. Og når de spør: "Ny bok, eller?" "Å den! Nei, det er leeeeenge siden jeg kjøpte den, gitt .... " ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenKirsten LundRuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H Hoel