På manges profil finnes det en eller flere rubrikker under bokhyllene, der bøkene er sortert etter år. Eks: Lest 2010, Lest 2011 osv. Hvordan opprettter man en slik? Tror verken rubrikken er "bokhylle" eller "liste". Kan være en fin måte å se tilbake på hva man leste når.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

For å oppklare:
Du klikker deg inn på en bok og skroller deg ned forbi rekka med terningkast og der det står en favorittbok?. Der står det (hvis du har lest boka) når leste du denne? legg inn lesedato
Hvis du bruker den funksjonen på bøkene dine (legger inn lesedato) så vil den rubrikken du nevner dukke på på profilsiden din også, helt automatisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det jeg har lagt merke til er at mange lager seg en liste over hva de har lest for deretter, muligens uten å være klar over det, publisere den. Alternativet er antakelig det du spør om, å registrere bøker du har lest på ditt område for å holde rede på hva som leses når.

Selv har jeg fått rutie på å registrere bøker jeg leser fortløpende. En super måte for mitt litt rotete hode å holde styr på bøker og årstall. Dessverre har jeg ikke clue på nøyaktig hvilke år jeg har lest majoriteten av beholdningen min, men fra og med i fjor sånn ca har jeg vært ganske flink.

På denne måten kan jeg konkurere med meg selv. Har jo ikke noe spesielt høyt lesetempo, men å slå fjorårets begredelige resultat er jo ett mål, men kvalitet går forhåpentlig foran kvantitet:)

Har forøvrig lenge ønsket meg noe liknende system på sidetall pr år, da det sier mer om hvor mye en leser fremfor antall bøker,hehe, men det er sikkert bare interessant for noen få av oss som er opptatt av å konkurrere samtidig som rettferdighetssansen er veldig tilstede;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er nok liste du meiner. Opprett lista, klikk på bøkene dine - og du får spørsmål om du vil leggje henne til lista (som lyt vere open).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nja, det er nok som Ingri sier. Hvis man markerer dato/år på bøkene man leser opprettes disse leseår-rubrikkene automatisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Da blir det smaksak om ein vil ha dette som "liste" eller som fiks ferdig "leseårsrubrikk".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk! Var nok den "fiks ferdig leseårsrubrikk" jeg tenkte på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du oppgir lesedato for en bok genereres "årslister" automatisk i profilmenyen din.

Man legger inn en lesedato ved å klikke på en bok i boksamlingen sin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du bare klikker på boka, så kommer det opp et valg om hvilken bokhylle du vil legge den inn i, og når du leste den. Da vil det året bli opprettet på siden din. Klart nok...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GNicolai Alexander StyveKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit Tinholt