Dette er absolutt en veldig god bok, men fy så sliten jeg er etter å ha lest den! Enkelte steder mens jeg leste vurderte jeg å gi den opp, fordi den etter min smak var ganske tung eller treg til tider, men jeg er glad for at jeg holdt ut! Jeg vil anbefale den til alle som er glad i gode historier, og som ikke lar seg avskrekke av et par stillestående kapitler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er så hjertens enig! Selvom den ikke helt når opp til "veldig god bok" kategorien etter min smak. Jeg syntes rett og slett den ble for kjedelig til det. Men anbefalingen din er jeg helt enig i!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en sånn bok jeg måtte ha ro og konsentrasjon for å lese - så neste gang jeg prøver meg blir det IKKE under en graviditet ;o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline