Har du spart opp mye Trumf-bonus? Nå er det fullt mulig å bruke bonusen til å kjøpe bøker på libris.no. Løsningen er helt ny, og jeg trenger å få tilbakemeldinger på om det fungerer greit, eller om det er noen forbedringsområder. Så om du skulle benytte deg av dette, er det flott om du gir et hint om hvordan det går (enten her eller til caroline.heitmann@libris.no). På forhånd takk dersom du vil være prøvekanin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Prøvde ut systemet i dag, veldig kjapt og enkelt. Veldig lett og finne frem, og enkel handel. Synd det tar litt tid å spare opp på trumfen...for dette kommer jeg til å benytte meg mer av. Tommelen opp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka kom idag!! Det var raskt ekspedert!! Dette er en løsning jeg kan anbefale, fungerte utrolig flott:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra! Da gikk det etter planen! Målet er å levere over natten, eller innen to dagerfra libris.no.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

sikkert dumt spørrsmål. men åssen får man triumf bonus??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trumf. Om man handler i norgesgruppens matvarebutikker som Kiwi, Meny, Ultra, Spar ++ så kan man få bonus. Det er bare å be om et kort i butikken din og så starte sparingen :) Det finnes trumfdager hvor man får trippeltrumf og nå og da har de ulike kjedene og enkelt butikker tilbud/spesialdager hvor man kan få ekstra bonus. Men slike dager og hendelser pleier å være annonsert i butikken :)

Litt av det samme som coop kortet om du har det (:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okay :) Kult.. Det må eg se om jeg ikke kan få meg.. Spørrs jo om de har det i matbutikken hos meg da..

Ja husker Coop korta ein gang.. Men har jo bodd i DK de siste 10 åra så er ikkje så mye inne i greiene :P Men takk for svaret..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan fint bestille det på nett også - på trumf.no.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg kjøpt min første bok for trumf bonus. Det ble Harens år som jeg har på ønskelista, nå har jeg 3,60 igjen i bonus. Bare å spare opp igjen for nå vet jeg hva jeg skal bruke bonusen til fremover. Supert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tilbakemelding, Kristine! Bra at det virket greit! Den raskeste måten å spare opp bonus på er å fylle bensin hos Shell - der får jeg ca 15 kroner hver gang jeg fyler opp tanken. 9 fyllinger - 1 pocket :-) Trumf-kort får man gratis på www.trumf.no. Vi har laget en quiz også - Hva kan du om aktuell litteratur - hvor 10 vinnere får 1000 Trumfbonuskroner i premie (litt mye reklame her, men når fordelen er å få "gratis bøker" er det kanskje ikke så ille). Her er quizen: https://web.questback.com/trumfas/olo7snxgpl/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å så flott!!! Det vil jeg gjerne prøve, "løper" for å sjekke hvor mye trumf bonus jeg har:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil