@Ann Christin, man finner ut om man kan varsle når man kommer i en situasjon hvor man må varsle, i mitt tilfelle fant jeg ut av at man ikke kan varsle. Hvilket bringer meg tilbake til André.

@André, hvor lenge varer denne tidsbegrensningen?

Og til de som ellers måtte lure, jeg la merke til at det var litt spekulasjon etter at jeg forlot premissene sist, jeg har aldri fått min(e) konto(er) slettet, hverken den opprinnelige som Bogie eller den jeg kort opprettet under eget navn for å si min mening i og med at det var et poeng for meg at en del mennesker mangler folkeskikk når de setter seg og skriver anonymt bak en PC.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Yngve: Når det gjelder begrensingen, så varer den 7 dager såvidt jeg husker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK, takk!

Så skal jeg holde meg unna noen diskusjon om stjerner inntil videre. ;)

Hvorfor har dere ikke smilies? De ser dumme ut, ja, men de er greie å ha for å unngå misforståelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi benytter kun lavteknologiske smileys :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

lol

;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30