Vet ikke riktig om det høre hjemme her, men i en del tilfelle kan man jo velge om man vil lese bken på vanlig måte, høre den som lydbok, eller høre den som hørespill. Og da har jeg hatt mye glede av Radioteaterets hørespill - noen ganger blir de 25 milene i bil til hytta alt for kort. Er det andre der ute med meninger om hørespill?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Etter å ha laget hørespill selv og jobbet med dette på skolen tidligere klarer jeg ikke lenger å slappe av til dem. I stedet for å høre etter skikkelig blir jeg sittende å tenke på virkemidler, hvor raskt en lytter faller av lasset, mikrofoner, radio, og ikke minst; Fang interessen, hold på interessen, gjør det interessant, fang lytteren, hold på dem, hold på dem, hold på dem. Det ødelegger alt! Men det som ødelegger det aller mest er alle timene jeg satt og redigerte, justerte og klippet til stemmer og lydeffekter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hørespill kan være en fin måte å bli introdusert til et et verk eller et forfatterskap på. Ellers er det bra med en versjon av et verk man vil høre en adapsjon av.

Jeg hører en del lydbok. Men når jeg vil ha pause fra opplesning så tar jeg mer enn gjerne et hørespill. Det gjør pirkearbeid mer levende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De eneste erfaringene jeg har med hørespill(med unntak av barnebøker) er Radioteaterets Ibsen tolkninger, og de er rett og slett fantastiske! Meget gode skuespillerprestasjoner, og utrolig kraftfullt fremført.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En av Radioteaterets beste hørespill av Ibsenstykker er Henrik Rytter sin gjendiktning av Kongsemenerne. Den var som podcast en stund. Men jeg finner den ikke lenger. Den var rå med Per Sunderland i hovedrollen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, hørespill er så bra! Har vel strengt tatt mest erfaring med barnebøker (f.eks. Tordivelen flyr i skumringen), og det frister til å høre mer. Problemer er bare at jeg er så dårlig til å høre på både lydbøker og hørespill om jeg ikke har noe annet å gjøre samtidig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg malte et hus i fjor sommer mens jeg hadde et gjenhør med Tordivelen flyr i skumringen. Det er var et hyggelig gjenhør. Bra produsert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns Radioteatret har mange fine hørespill. Jeg liker best de eldre av Knut Gribb, Dikie Dick Dickens og God aften mitt navn er Cox. Det er kjempebra at de er å få kjørt på cd nå i ettertid. Men har hørt på Staalesen, Melum og Holt. Samt noen grøssere, bla I trifidenes tid, den var grøssegod. Så etter denne innledningen skjønner du nok at jeg liker Radioteaterets hørespill. :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I trifidenes tid er blant mine absolutt favoritter. Er også hundre prosent enig med deg angående de gode gamle hørespillene. Farlige hvetebrødsdager er en godbit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMaren