Stemningen i boka er et mesterverk i seg, og skildringene er bare fantastiske. Men allikevel var det noe som ikke helt stemte for meg.

Tror jeg hadde likt boken bedre hvis den var en novelle: Hadde skjønt at de var sultne og at alt hadde brent opp og at det ikke var hverken mat eller håp eller fremtid i sikte etter ti sider, og etter det ga boka meg ikke så mye mer. Dessuten synes jeg slutten var direkte lite bra: Forutsigbar uten at oppbygningen var noe bra, og nesten pinlig i sitt forsøk på å gjøre den halvveis happy allikevel.

Men, som vanlig når jeg kritiserer bøker resten av verden hyller, regner jeg med at det er ett eller annet jeg har gått glipp av eller ikke skjønner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Ja, filmen var meget bra synes jeg.Det er flere tråder på denne romanen, blant annet her sies det litt om filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

PacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie Stenseth