Nå har jeg lest boka. Ja, den var jo morsom, uten tvil! Er enig som Anne Kjersti skriver lenger oppe her, det blir rett og slett litt for mye! Hadde jo forventninger langt over allfarvei, så er litt sånn bitte litt skuffa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Skal vi tro at denne boka rett og slett er et eksempel på at smak og humor er veldig forskjellig? Jeg syntes at starten var veldig lovende - og forfatteren kunne laget mye humor av å holde ting litt mer ned på jorda. Men så kommer det inn mange alvorlige hendelser fra forrige århundre (atomvåpen, Stalins fangeleire osv. osv.). I de partiene synes jeg ikke humoren var så vellykka. Likte best de delene av boka som omhandla "nåtid".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er veldig enig i alt du sier! Begynnelsen var jo en skikkelig page turner. Veldig nedtur i de historiske hendelsene, der skumma jeg for å komme gjennom..-og uten tvil, "nåtiden" var best.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, skal ikke ha altfor store forhåpninger til denne, skjønner jeg. Men skal få tak i den og lese den en dag, men det blir ikke før lenge etter mammutsalget:) Jeg gleder meg sånn til det. Føles ut som om uka står helt stille:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Start med et åpent sinn du. Jeg syntes boken var både sjarmerende og til å trekke på smilebåndet av. En feelgoodbok som ikke stiller store krav til leseren. Satt faktisk med en følelse av å både skjønne de som syntes denne boken var herlig og de som syntes det ble litt for mye av det gode etter at jeg hadde lest den...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Okey, takk for innspill. Jeg liker bøker man kan more og slappw av med så dette er vel muligens en bok for meg. Jeg .eser mye krim så det blir nok fint med litt avveksling også:) Syns boka høres vittig ut jeg og håper den er det også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi