er det noen av dere som har forslag på bøker jeg kan lese! har ikke fått med meg noe av hva som er nytt det siste halve året, og savner en goood bok å lese! vil ha noe som rører, og får meg til å griiine....men ingen sykdomsbøker helst, blir helt hypokonderisk, hehe! kom med forslag, jeg vil vite aaalt! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Maleren fra Shanghai er veldig bra, og det er også Glass og aske:) Absolutt å anbefale!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Liker du spenning så kan jeg anbefale deg Hypnotisøren og Paganinkontrakten av Lars Kepler. Liker du litt mer seriøse bøker er min anbefaling Agnes og På en dag som denne av Peter Stamm. Eller du kan prøve bøkene til Trude Teige, Noen vet og En hjelpende hånd. Lykke til. :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

La meg synge deg stille sanger, av Linda Olsson. ellers har Nickolas Sparks mange bra bøker. Den trettende fortellingen.- Diane Setterfield, er også fin, og populær.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefaler deg å lese Saras nøkkel!! Uendelig trist og engasjerendes! Lykke til:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ja den hadde jeg glemt helt av, har lenge hatt planer om å lese den! takk skal du ha:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser vi har lest mange av de samme bøkene, så jeg skriver ned noen jeg tror du også vil like
Den trettende fortellingen av Diane Setterfield Hjemkomsten av Viktoria Hislop Den glemte hagen og Tilbake til Riverton av K. Morton Alene sammen av Abraham Verghese og til slutt Fredagsstrikkeklubben av Kate Jacobs. Du får sikkert andre gode tips også, så lykke til med valg av bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja her var det mange gode forslag, fikk det plutselig travelt med å lese bøker nå! tusen takk skal du ha:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig, og håper det blir mange gode timer i "lesekroken."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30