Er Nicholas Sparks verdt å lese? En dag mens jeg hadde omtrent en time å kverke til neste buss hjem, stakk jeg innom biblioteket og tenkte å finne en bok jeg kunne lese litt i mens jeg ventet. Da kom jeg tilfeldigvis over bøkene til Nicholas Sparks. Forfatteren bak filmeneNotebook, A walk to remember, Dear John, The last song ...osv (Jeg har ikke sett noen av filmene)Selv om ikke romanse er min favorittsjanger så tenkte jeg å prøve meg litt på en bok av ham og rakk å lese 40 sider før jeg måtte gå. Spørsmålet mitt er: Er Nicholas Sparks verdt å lese eller er han en slags forfatter at hvis du har lest en bok av ham har du "lest alle"? Hva mener dere som har lest noe av ham? Jeg har lyst til å prøve meg litt på bøkene hans, men vet ikke hvilken jeg bør begynne med og jeg er redd bøkene hans kanskje blir litt for mye "I love you and miss you so...blah blah blah. Jeg rakk ikke helt å gjøre meg opp en mening blant de få sidene jeg leste. Så hva mener dere som har lest noe av ham?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg syns absolutt bøkene hans e verdt å lese! Jeg har lest The Noteook, The Last Song, The Wedding og Kjære John. Kjempe fine bøker, og det er heller ikke sånn at har du lest en bok av han så har du lest alle. I disse fire bøkene er det forskjellige historier, vinkla annerledes osv. De jeg likte best av de bøkene er The Wedding og The Last Song :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm, kanskje jeg da skal sjekke ut bøkene hans etter eksamen. Nicholas Sparks passer helt sikkert som sommerlesing:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen