Har bare lyttet til et fåtall lydbøker og er stort sett fornøyd. På to av lydbøkene, Norwegian Wood, lest av Nicolai Cleve Broch, og Løvekvinnen, lest av forfatteren selv, Erik Fosnes Hansen, bommer begge av og til på stemmene til de forskjellige karakterne. Høres ut som om de tror det er for eks er en kvinne som snakker og så kommer de på at det er en mann og blir litt dypere i målet ettervhert som de leser. Det går greit, men av da blir det litt vanskelig å vite hvem som sier hva før oppleser sier " sa han" "sa hun".

Øystein Wiik var veldig god på sin debutkrim "Dødelig applaus" og Eilif Armand har den perfekte stemme og innlevelse i Skipper Worse, tross en del pauser og lyd av blading av sider.

Erik Fosnes Hansen har en meget spesiell litt syngende måte å lese på. Litt trykkfeil/ betoningssnodigheter forekommer, men en venner seg vel til det etterhvert.

Forøvrig har ingen av dem jeg har lyttet til hørtes ut som en hes kråke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tar opp igjen denne med lydbøker jeg...det er da en velsignelse, og det er så mange fantastisk gode opplesere. Kan ikke nevne opp alle...laget nettopp en blogg-post om dette, og da nevner jeg bare de oppleserne jeg kjenner personlig. Vil gjerne ha andres synspunkter på dette med lydbøker. Posten finnes her. Det er for så vidt bare en kladd enda gjort i et par nattetimer nå, så det er sikkert mye slurvefeil der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelHarald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaTorill RevheimBård StøreLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarie