Veldig bra! Jeg tillot meg å lenke til artikkelen på libris.no også. Fant ikke alle bøkene på norsk, så jeg valgte noen andre titler av forfatterne. Er det greit om jeg lenker til Egypt-lista di?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for at jeg kan lenke til lista di! Og jepp, selvsagt. Men jeg tillot meg å tolke det litt friere, ettersom flere av disse bøkene ikke er i salg i Norge/på norsk. Kalte det derfor Libris' egen liste. Romaner som beskriver et samfunn gir forståelse for samfunnet det handler om, selv om ikke alle går like dypt i det politiske. Og flere av de andre er tilsvarende opplysende som Yacoubian-bygningen (som stod på den opprinnelige lista) - ut fra hvordan jeg husker den, da. Synes likevel det var greit å lenke til originalen, slik at de som snakker fransk kan forholde seg til denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jada, lenk i vei, til listen min, du. Jeg holder på å lese "Mezzaterra" fra den listen nå, og det ser også interessant ut.

Når det gjelder L'Express-listen, så er nok poenget der ikke bare forfatterne, men vel så mye akkurat de fem romanene som L'Express-anmelderen mener kan bidra til økt forståelse. Så i så måte blir det kanskje litt misvisende å erstatte med bøker som er oversatt til norsk, uten å forklare at du har hentet frem andre titler enn dem L'Express anbefaler?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Maud Jeanette Nygren WollHeidi BBGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GGro-Anita RoenGunillaHeidiCamilla