Jeg sitter her og undrer meg. Hvorfor er det så mange bokelskere (ikke bare i denne diskusjonen, men i mange jeg har fulgt med i tidligere) som føler seg kallet til å fortelle folk at de egentlig burde skrevet noe annet enn det de faktisk har skrevet?

Joda, jeg er også blitt skuffet over tynt innhold i en del startinnlegg, men hva så? Bokelskere er et forum for alle som elsker bøker, håper jeg. Da må vi tåle at ikke alle er like skriveglade.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så mange bokelskere? Prøv å gå på et hvilket som helst forum og start en diskusjon der du skriver "Jeg liker spaghetti." og se hva som skjer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

HegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg Ristvedt