Denne tråden skulle vel strengt tatt ligget under "litt av hvert" og ikke her ("Om bokelskere.no")

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hvorfor det? Den handler jo om Bokelskere...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men ikke om den tekniske biten, denne tråden handler vel om brukerne/ medlemmene og deres atferd;) Trodde "om bokelskere" var forbeholdt spørsmål og svar om hvordan ting fungerte og det som er knyttet direkte til selve siten, ikke hva folk mente om diverse, men jeg er ikke i så veldig krangelhumør, bare måtte kommentere det siden han klaget på hva folk skrev og ikke skrev;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var ikke meningen å starte en krangel heller... Jeg tror bare det blir rotete hvis alt skal være under "Litt av hvert"...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trodde ikke at du ville krangle,hehe. Vet du, eller noen andre som leser dette, om det er noen retningslinjer for hvordan det egentlig er tenkt? Bortsett fra bøker og sitater som er opplagte (for de fleste;))hvor en skal poste, er det tydeligvis litt uklart om de to andre mulighetene. Jeg har alltid tenkt, som jeg skrev i mitt svar til deg, at "litt av hvert" var for synspunkter, og "Om bokelskere.no" var for spørsmål/ svar evt kunngjøringer om nettstedet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som jeg nevnte i en annen tråd her inne for noen dager siden (tror det var en annen enn denne) så er "om bokelskere" ting som blir tatt opp angående det tekniske, hva som kan forbedres etc. Hva man er fornøyd med med siden, hva som man kanskje føler at ikke fungerer, som man ønsker at André skal undersøke, og kanskje kan finne en bedre løsning på. Mens "om litt av hvert" er en generell diskusjons tråd om alt og ingenting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan hende du har rett. :) Jeg vet ikke. Hadde kanskje gjort seg med en liten beskrivende tekst under hvert emne om hva som skal hvor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikte