Jeg søker tips og ideer :) Noen av dere har jo sikkert barn og kan høre dem om hva de vil.

Jeg jobber på hotell og har nå fått en liten ekstra opgave.. Nemlig og være med barne på barneaktivitetene.. Men kanskje en skulle lagt til noen nye ideer til nye aktiviteter. Og vil derfor høre hva dere savner til deres barn når dere reiser på hotel opphold :)

Inntil videre kan vi tilby perle, tegne, skattejakt, barne disko, ridning, kino osv.. Men har dere andre forslag så kjør på :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hva med å legge opp til rollespill-det er jo noe ungene elsker. En spennende kiste med utkledningsklær og gjerne litt ansiktsmaling hvis du er god på det. Jobber selv med barn og vet at dette er kjempepopulært.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden du spør her - så må jo forslaget bli høytlesing :-))
Barn elsker å bli lest høyt for!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jah.. må innrømme eg tenkte litt på det.. Men trur bare ikke at barn i alderen opp til 12 år er interessert i høytlesning når de er på ferie.. Så tenkte litt mere på andre forslag. :) Ettersom det nok er mange her inne som har barn og som reiser på ferie :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikkje noko problem det. I tenåra underholdt eg venninnene mine på stranda med høgtlesing, og det var stor suksess. ;) (Hadde ei noko rusten stemma utover sommaren dog.)

Det er vel mest om å gjer å tilpassa lesinga til alder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønte det :-)

På den andre siden
Jeg har et barnebarn på snart 11 år. Hun leser godt og mye (er en bokelsker registret her inne). I fjor sommer ferierte vi på Kreta, og jeg leste "Helter og monstre på himmelvelvingen" (gresk mytologi) høyt. Innimellom snakket vi om Hellas og den greske myteverdenen og så på stjernehimmelen. Hun - og jeg - nøt hvert øyeblikk!

For dagens barn er kanskje det å bli lest høyt for ikke så vanlig. Ta utgangspunkt i det aktuelle ferielandet/stedet.
Tenk på det - kan det være verdt et forsøk ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Glemte og nevne det er opp til ca. 12 år. De som er med :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye