Interessant essaysamling av en forlagsdirektør (forhenværende) som skulle være godt kjent i forfatterverdenen. Jeg konsentrerte meg stort sett bare om essayet om Marcel Proust. Her var det lagt mest vekt på Proust og hans noe kompliserte forhold til hans forlegger gjennom flere år, og den korrespondansesamlingen som resulterte i en bok etter Prousts død. (Jeg blogger nærmere om denne.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da er jeg ferdig med arbeidet med denne. Interessant å se hvor uutømmelig denne kilden Marcel Proust er..alle ser ut til å fokusere på sitt. Den brakte meg noe nærmere På sporet av Marcel Proust har jeg konkludert med i bloggen i dag. Nytt innlegg på Mine Proust-betraktninger, del 13...om noen skulle fatte interesse for Proust. (Jeg har i hvert fall innledet et mangeårig forhold, he,he...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaTorill RevheimBård StøreLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetil