Ønsker å kjøpe denne boka. Hadde den når jeg var liten, men den har forsvunnet. Har lest denne maaaange ganger... Den er tatt ut av produksjon, og jeg har sjekket alle tenkelige steder uten å finne den. Om noen har en til overs de ønsker å selge meg, er det bare å ta kontakt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg fant denne på bibliotekets boksalgs i dag :) Gleder meg til vesla mi blir stor nok til at jeg kan vise den til henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei :) Hvis du fremdeles ønsker å kjøpe boken, har de den på barnas antikvariat. Link til siden : http://www.barnasantikvariat.no/liste56.htm Jeg elsket også denne boken som liten jente.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er en fantastisk bok! Kjøpte den til min datter for over 30 år siden, og i dag leser jeg den sammen med barnebarnet mitt. Den er like aktuell og fin og lese i dag, som dengang! Desverre ikke til salgs, men håper du får tak i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er bare helt fantastisk og har fulgt meg hele livet :) Fant den igjen på et Fretex-utsalg, sånn helt tilfeldig. Håper du får tak i boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie