Er vel en fare for at både Min Kamp og Drømmehjerte hadde havna på "Skal ikke lese"-lista. Kunne jo tilogmed utvikla seg til at jeg fikk automatisk anti-anbefalinger. "Folk som liker denne skal ikke lese Drømmehjerte"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er ikke mange som er enige med deg, ser jeg. Den beste grunnen til å ha en sånn knapp er at noen andre kan prøve å overtale deg til å "ta i" boka likevel... Men det er vel få som er SÅ engasjert i andres hyller. Jeg vil nå likevel benytte anledningen til å anbefale deg å lese "Min kamp 1". Den er faktisk veldig bra. Ikke så mye historien om Knausgård og omgivelsene, men alle tankerekkene og digresjonene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke fordi jeg tror den er dårlig jeg ikke har tenkt til å lese den - er vel heller det motsatte! Skulle den være så bra at jeg bare MÅ lese alle sammen, får jeg jo ikke lest noe av alt det andre jeg må og vil lese...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He-he. Det er den morsomste grunnen jeg har hørt (sett) for å velge bort bøker... Kan trøste deg med at for meg holdt med nr. 1. Iallfall foreløbig. Som du sier - det er jo så mye annet man skal lese også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard