Boken er som en ukedagbok med utfordrende oppgaver for hver uke, derfor 52 øvelser, (men den tok dere kanskje...). Og det er et vakkert bilde til hver øvelse. La meg gi et eksempel:

17 Å være kreativ 〮Er det noen skapende arbeid jeg elsker å gjøre? Hvor er min landingsplass? 〮Har jeg tatt meg tid til det kreative den siste tiden? 〮Hver dag prøver jeg å finne litt tid til noe skapende arbeid.

Ulla Käll

Og så har man det som en utfordring den uken. Denne boken har en kristen vinkling, men kan likså godt leses av en ikke troende. Vet du, dèt er igrunn en utfordring i seg selv - å hoppe ut av den faste boksen man befinner seg i, og ta en tur innom andres bokser, jeg finner det særs berikende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngeborgChristofferAlice NordliHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJ