Når jeg først begynte å lese boka var jeg lite imponert, boka var treig og hovedpersonen var rett og slett ufyselig!!! Jeg holdt nesten på å legge fra meg boka og begynne på noe som fenget mer, men ei venninne av meg anbefalte meg på det sterkeste å fortsette å lese og jeg er veldig takknemlig for at hun overtalte meg meg, hvis du leser den og ikke liker den... fortsett å les, det er verdt det!! hovedpersonens oppførsel og personlighet i begynnelsen har en mening, du vil elske boka når du er ferdig, den har et sterkt budskap og er utrolig fin!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har kommet til cirka s. 130, og blir i VELDIG dårlig humør av hovedpersonen. Hun virker så utakknemlig, kjedelig og...døll? Men det lukter jo nesten hest av boka, og for en hesteelsker er det toppers, skal definitivt fortsette å lese, forhåpentligvis forandrer Amanda seg litt....det ble nevnt noe om "bortskjemt drittunge" i begynnelsen, lurer på om hun faktisk minner litt om det, jeg..!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste denne boken på en dag. Det er 447 sider. På en dag. En av de vakreste bøkene jeg har lest i mitt liv. Hjalp jo på interessen å være ekstremt hesteintressert, spesielt i islandshester.. :P Har begynt å lese boken igjen nå, nesten ett år etter at jeg leste den først. Virkelig - denne boken er verdt ALL tid det tar å lese den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes med en gang det var spennende og ville lese videre. En vennia og på forlags møte hadde jeg fått den anbefalt. Så jeg gledet meg til å lese denne. Jeg syns den var helt nydelig. Senere blir nok bedre enn i starten det kan jeg være enig med deg. Hester er nydelige dyr og alt denne hesten gjorde for sin eier. Jeg blir utsatt. Fordi jeg har en hest selv og han er som ingen andre hester. Helt unik og han er og en stor personlighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne Wang-AndersenHelen SkogLillevimoiraLailakjell kBoktimmyHauk1Jenny Dahl BakkenOle Jacob OddenesLabbelineritaolineJostein RøysetRufsetufsaRandiASisselRasa ZiburkuteIngerSynnøve H HoelSusan StensrudJulie StensethLindaBFrank Rosendahl SlettebakkenLibraritas vBenteBritt ElinLaila StenbrendensveinIda HeiseldalKrishEngelinJan-Olav SelforsKirsti Vettran NederhoelellinoronilleDemeterkriraAliceInsaneLine DahleBjørn  BakkenEivind  Vaksvik