Ikke ett kjedelig sekund med Ozzy som fortellerstemme og Chris Ayres som en mester i å sy sammen trådene og omgjøre dyslektikeren Ozzys muntlige overleveringer til bok.

Vi møter Ozzy som ung gutt i et trangt hjem i fattige arbeiderkår og følger hans usannsynlige karriere fra dysfunksjonell pøbel til et liv som rockestjerne. At mannen fortsatt er i live etter å ha utsatt seg selv og andre for et liv i rus og sus virker direkte usannsynlig. Særlig når man legger til noen utrolige nestenulykker som å unngå et styrtende småfly med noen meters klaring og et tilfelle av nesten-rabies da han ved et ulykkestilfelle bet hodet av en flaggermus (slikt kan jo skje den beste!).

Boka bugner over av minneverdige sitater og er titt og ofte særdeles morsom. I alle fall helt til Ozzys alkoholproblemer går fra verre til verst og boka raskt blir mer enn mørk. Kunne tenkt meg noe mer fokus på det musikalske og karrieren på åttitallet (siden det er den jeg har et sterkest forhold til), men er ellers særdeles godt fornøyd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen