Godt skrevet om en uhyre interessant mann fra min fødeby. Anbefales til historieinteresserte og folk som ønsker å vite mer om norske jøders skjebne under krigen. Forfatteren går grundig til verks, med mye kildemateriell. I tillegg skriver han altså godt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Min far fortalte at de som lærte ham å kjenne hadde stor respekt å vise til hans minne. Han var en mann før sin tid vedrørende business sans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken er også interessant som tidsbilde. Jeg setter pris på at Vestbø på side 108 også har gått inn på Rabinowitz' ufine side, som han viste mot kvinner han mente var underordnet. At han ble sint på en kvinnelig ansatt som ikke lot ham kysse seg, at han dro av seg klærne på hotellrommet fordi han visste at en ung jente var satt til å bære opp vann på rommet. Viser hvor nødvendig det er å følge opp tafsing og hjelpe kvinner å sette grenser for menn de møter i arbeidslivet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergGro