Ganske ekkel, men den er ganske bra for du blir interisert og vil ikke legge den fra deg, for da sitter du og lurer på hva som skjer neste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Enig med deg. En av de beste kriminalromanene jeg har lest i det siste. Den er makaber, grusom, spennende og ikke minst hjerteskjærende. Denne boka gjorde meg til en stor fan av Mo Hayder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

enig med det du sa der også, jeg leste Tokyo først, og da fant jeg ut dette var riktig bøker for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste Tokyo etter Fuglemannen (tror jeg, begynner å bli så lenge siden;), og falt virkelig for begge to. For ikke å snakke om Kuren. Den er også virkelig til å anbefale. Jeg måtte avbryte Ritualet av samme forfatter, for det var en periode jeg begynte på mer bøker enn jeg kunne gape over, så den måtte jeg dessverre vente med til jeg har lest ut noen andre bøker. Men gleder meg til å lese den. Skal prøve å ikke begynne på så mange bøker med en gang, men man blir jo så nysgjerrig:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, jeg er straks ferdig med fuglemannen og har lånt kuren så skal jeg lese den når jeg er ferdig, så enten lese ritualer eller en bok av en annen forfatter. er ikke helt sikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg til Kuren. Den er forferdelig bra (eller hvordan jeg skal forklare det...) Jeg liker Mo Hayders skrivemåte veldig godt. Makabert og rått. Så jeg gleder meg til Ritualet og andre bøker av henne etter at jeg forminsker de bøkene jeg allerede leser i. Hvilken annen forfatter har du å velge i? Ble litt nysgjerrig nå og får aldri nok av forfatter/boktips:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

JAGET av JASON PINTER hadde jeg fått det er trhiller :P hakke lest den men skal :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aldri hørt om ham før. Kanskje jeg skal lese om hva slags bøker han skriver. Alltid gøy å bli kjent med ukjent forfatterskap:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke om mange forfattere, men vennen min sa jeg burde lese den siden jeg liker MO HAYDER bøker :P så skal nok lese og se om det er noe for meg :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er spent på din mening:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker ikke helt hvem det er, fikk boka til jul av en venn :) det krim det også. Kan sikkert di det når jeg finner boke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint. Jeg elsker krim. Jeg prøver jo å variere litt også, men går ofte fort tilbake til krim og horror.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis dere ikke har lest Chelsea Cain sine 3 bøker: "Ondskapens hjerte", "Hjerterdame" og "Hjerterått" anbefaler jeg de på det sterkeste. Jeg er ikke så stor fan av krim, men elsket "Fuglemannen" av Mo Hayder. Og vil si at Chelsea Cain sine bøker er like spennende groteske :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, har vært litt nysgjerrig på Cain bøkene lenge nå så kanskje det er på tide å prøve meg på noen bøker av henne. Har fullstendig glemt henne så takk dor tips:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

andreas h. o.Berit B LieLibraritas vLailaBjørn BakkenThomas KihlmanJohnny Olseningar hTorill Elisabeth RevheimIngunn SVannflaskeSiljeHegeIna Elisabeth Bøgh VigreJulie StensethalpakkaHelena EMarit Aamdaltuhamrekjell kMarianne AugustaEli SeimSigrid NygaardRufsetufsaIngvild SErlend Rødal Vikhagenmoiraerlend kongsvollIdaEivind  VaksvikEllen E. MartolRandi BorgenNeraIda CharlotteSteinVildeMarianneKjetil AudsenTore HalsaGro