For noen år siden snakket man om det "papirløse" samfunnet, som blant annet innebar at rundt omkring på arbeidsplassene kom det ikke til å være behov for så mye papir etter at datamaskinene gjorde sitt inntog for fullt, men sannheten er at det aldri har vært så mye papir som nå, så DEN spådommen slo ikke til. Jeg tror heller ikke at papirboka kommer til å forsvinne:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har jobbet i en bedrift som nærmet seg papirløshet. Deilig! Det hendte jeg skrev ut ting for å lese og notere, men jeg tok ikke vare på papir i det hele tatt. Hadde kun en notatbok og bærbar PC. Jeg synes det er helt topp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeKirsten LundAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG L