Fantastiske rettar i denne boka: tapas, hovudrettar og dessertar. Dette skal vere det nye spanske kjøkkenet - og eg liker det, i alle tolkingar av uttrykket. I dag tok eg reprise på laksefilet med egg- og urtesaus. Det slo an. Komisk og tragisk at ingen andre bokelskarar har denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeMads Leonard HolvikReidun SvensliCecilie EllefsenPirelliMonaBLPilarisKjerstiIngeborg GMargrethe  HaugensveinTerje MathisenTove Obrestad WøienTor Arne Dahlingar hmarvikkisHarald KEivind  VaksvikLene MThereseSynnøve H HoelHanne MidtsundTatiana WesserlingMorten JensenMathildeAmanda AsiljehusmorGladleserSiv RønstadJulie StensethHanneAvaGunillaPiippokattaEdvard Granum DillnerPerSpelemannBjørg Marit TinholtCamillamay britt FagertveitThomas Røst Stenerud