Fantastiske rettar i denne boka: tapas, hovudrettar og dessertar. Dette skal vere det nye spanske kjøkkenet - og eg liker det, i alle tolkingar av uttrykket. I dag tok eg reprise på laksefilet med egg- og urtesaus. Det slo an. Komisk og tragisk at ingen andre bokelskarar har denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenSynnøve H HoelKirsten LundStine SevilhaugSigrid NygaardLailaReadninggirl30HeidiAnne-Stine Ruud HusevågsomniferumBjørg  FrøysaaPiippokattaVannflaskeTovePerSpelemannHilde VrangsagenDemeterWenche VargassiljehusmorRufsetufsaEivind  VaksvikTherese HolmSigrid Blytt TøsdalIna Elisabeth Bøgh VigreJoannHilde H HelsethAkima MontgomeryAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødAnne Berit GrønbechVegardRagnhildHelge-Mikal HartvedtKjerstiTove Obrestad WøienBeathe SolbergEileen BørresenKjell F TislevollNorahTine Victoria