Fantastiske rettar i denne boka: tapas, hovudrettar og dessertar. Dette skal vere det nye spanske kjøkkenet - og eg liker det, i alle tolkingar av uttrykket. I dag tok eg reprise på laksefilet med egg- og urtesaus. Det slo an. Komisk og tragisk at ingen andre bokelskarar har denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMarianneBeathe SolbergJulie StensethMonica CarlsenHeidi LKristine LouiseLailaMonaBLBjørg L.KristineTine SundalGunillaReadninggirl30Emil ChristiansenGrete AastorpSverre HoemPiippokattaKari ElisabethEivind  VaksvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHarald KRune U. FurbergPrunellaToveGodemineG LTone Maria JonassenAvaVibekeMorten MüllerPer LundBookiacSynnøve H HoelSolDolly DuckAkima MontgomeryLillevi