Jeg leser jo dagen lang, og kom i dag til å tenke på hva jeg leser hvor. Jeg leser romaner på senga, noveller, dikt og faglitteratur når jeg reiser kollektivt, humor og fag på do, samtidslyrikk når jeg er ute og røyker (et forsøk på å være litt konstruktiv oppi all usunnheten?), aviser, magasiner og populærvitenskap når jeg spiser, samtnoveller og romaner når det er sofatid. Noen som kjenner seg igjen, eller?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 20 svar.

Jeg leser vanligvis bare en eller to bøker samtidig og da går det i romaner. Bøkene leser jeg da er oftest på senga, i sofan ellers pleier jeg å ta med meg en bok i veska og leser når jeg får mulighet.

Men lese på do, det får jeg meg ikke til å gjøre :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg reiser en del og har da til en hver tid 3 bøker liggende forskjellige steder, klarer ikke sove om jeg ikke har noe å lese ...

Alltid aviser og magasiner til mat, tegneserier på do, reiseskildringer / biografier på senga hos svigers,tegneserier på senga hos mine foreldre,romaner i senga på hybelen og romaner / tegneserier på senga hjemme. Bøker leser jeg veldig veldig sjeldent dagtid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når eg er inne i ei leseperiode, så les eg overalt. Men eg held meg til den/ dei bøkene eg les. Pleier som regel å legga ei bok i veska når eg går ut av huset, og den les eg der eg har mulighet til det, på kafé, i fergekø, i pauser, mens eg venter på barn på fritidsaktiviteter osv. Eg leser i alle rom heime, inkl. når eg lager mat. (Å røre i panner er kjedeleg.) Men gjer eg anna husarbeid, høyrer eg på lydbok. Som regel leser og strikker eg i sofaen om kvelden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tattoo-blader og tegneserier på do. En god roman på senga, samt som reisefølge. Magnolia-blader ved scrappebordet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tegneserier når jeg skal sove, romaner i badekaret, i sofaen, på toget, bussen og ellers når det byr seg en anledning. Aviser på ettermiddagen og i lunsjen på jobb. Faglitteratur og annet fagstoff når jeg tar toget på vei til møte (men da må jeg passe på å ikke ha med aviser eller en roman, jeg er en svak sjel)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser som regel bare en bok av gangen. Den leser jeg i sofaen, i senga, på toget eller på flyet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenk det, hvis du slutter å røyke får du ikke lenger lest noe samtidslyrikk... ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja, jeg prøver å holde meg til de bøkene jeg leser, uavhengig av hvor jeg befinner meg.

Det jeg har erfart, er at det ikke går an å lese krevende litteratur parallelt med sterke og nye opplevelser. Jeg prøvde "Den engelske pasient" første gang jeg fløy inn over Nord-Amerika, og "Nattog til Lisboa" første gang i Frienze. Begge deler like mislykket. Holder det med "Se og hør" - eller bare åpne sanser - i slike situasjoner? Er vi ikke skapt til å gape over alt på én gang?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der har du et godt poeng, syns jeg. Det er vel ikke uten grunn at jeg bare har med krim og lettleste greier på ferie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte le av dette og systemet ditt, og jeg kjenner meg ikke igjen. Jeg har et par bøker på nattbordet, som jeg av og til tar med til godstolen. Men stort sett leser jeg aviser i stua og på kjøkkenet. Lydbok på øret når jeg er ute og går. Har prøvd med lydbok når jeg skal sole meg litt, men sovner tvert, så det går ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sovner også av lydbok i solen, verdens beste sovemedisin. Sovner også som passasjer i bilen når jeg lytter på lydbok over tid, men som sjåfør går det greit. Hender at jeg faller ut av det enkelte ganger og tenker på annet, men jeg holder meg våken:)

Har ikke prøvd å gå samtidig som jeg lytter, men tenker det er en fin måte å komme seg ut på alene.

Jeg er også en sånn som stort sett tar med krim eller lettleste bøker på ferie. Skal jeg på hytta er det noe annet, men til varmere strøk, og opplevelsesferier er det vanskelig å konsentrere seg om mer avansert litteratur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg går en halvtime til og ditto dra jobb hver dag, og da er lydbok helt supert. Samme kjedlige vei hver dag.... Og da kan jeg av og til få lyst til å ta en omvei istedet. Helt supert. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste som deg før, ulike situasjoner krevde ulike former for litteratur, men nå leser bare en bok ad gangen. Det ble til slutt litt for mye for meg å holde styr på hva jeg hadde lest hvor. Oppdaget vel dette under studiene en gang, først skulle jeg holde styr på alt pensum (studerte mye forskjellig samtidig) og så skulle jeg ha en hel masse annen litteratur i tillegg. Så nå leser jeg den boken jeg er i gang med uansett hvor jeg måtte befinne meg, på toget, i sofaen, hva som helst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor i all verden er denne tråden under "om bokelskere.no"? Jaja. Det finnes en tråd om hvor man leser, men det er kanskje ikke helt det samme. :)

Jeg leser stort sett i sofaen og senga, og på bussen. Uansett hva det er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns dette var en naturlig plass, jeg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Om bokelskere" er mer beregna på det som skjer på bokelskere. Altså, FAQ, ønsker om hva som kan forbedres, ris ros osv. Altså selve utviklinga av selve bokelskere/stedet.

Diskusjoner om bøker osv. skal i utgangspunktet legges under "Om litt av hvert". :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åja! Da skjønner jeg at du reagerte. Jeg tenkte på oss bokelskere, jeg. Der ser du - man lærer noe hver dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var ikke jeg som reagerte, men siden jeg vet hva den egentlige hensikten med "om bokelskere" er, tenkte jeg det var greit å gi deg en liten forklaring. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He-he. Ser det nå at du bare forklarte. Da har jeg lært enda mer i dag... Det begynner å bli sent....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser den boka jeg holder på med uansett hvor jeg er egentlig. Uansett om det er dokumentariske bøker eller ren fantasi. Dikt, noveller og sånt leser jeg ikke. Aviser leser jeg for det meste på dataen. Men det hender jeg kjøper meg et blad når jeg ute blant folk hvis jeg har litt ventetid. Eier ikke interesse for disse typiske damebladene, så jeg leser Illustrert vitenskap, Levende historie og de bladene. Hender jeg kjøper meg noen av de på sommerhalvåret også for å ha noe å kose meg med ute i varmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-Enersen