Er det flere som "rydder i bokhyllene sine , her inne på sine sider?. Avogtil forandrer jeg på navn på bokhylla, mimrer litt over bøkene imens jeg rydder osv. Eller bare setter dere de i velordnede hyller fra første stund , og legger til en ny bok med en gang en ny bok er lest?.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg har en diger kategori som heter skjønnlittertatur, og hadde trivdes med det, dersom man kunne sortert søket etter forfatter uten at de andre bøkene ble med. Men det får jeg ikke til, går det an?

Gjennom livet har jeg omkategorisert resten av min fysiske bokhylle noen ganger etter som "alder og visdom" har påvirket meg til å se andre sammenhenger. Det har jeg opplevd som en nyttig måte å tenke over seg selv på.

Når jeg har fått lagt inn alle bøkene (bruker lang tid på det) her inne og fått stablet alle bøker i mine (etter hvert) nye fysiske bokhyller, håper jeg å kunne sette dem etter samme system her som der. Unntaket må bli "lånte bøker", som jeg har mange av, og det blir neppe noen kategori på bokelskere av den i praksis nødvendige hylla med bøker som er for store til hylleplassen der de skulle stått.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har faktisk akkurat ordnet i bokhyllene mine. Hadde de i forskjellige kategorier etter sjanger, men har nå satt navn på bokhyllene etter forfatternavnet. Men kun de skjønnslitterære bøkene. Får se hvor lenge jeg har dette systemet... Ha en fortsatt god helg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns det kan være litt vanskelig å finne fornuftige navn på bokhyllene, og bruker altfor lang tid på å spekulere på navn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har alltid en eller annen form for orden i hyllene mine, men jeg blir aldri helt fornøyd med hvordan jeg sorterer dem. Ombestemmer meg med jevne mellomrom. :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe, takk for at du minte meg på det;p Satt og tenkte på i går kveld at jeg skulle ha ryddet litt opp i hyllene mine her inne. Men så ble det bare glemt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff-nå fikk jeg dårlig samvittighet! Så flinke dere er!Hos meg er det bare rot,har masse usorterte bøker! Skal skjerpe meg-setter herved av en hel kveld(i neste uke!)til ei skikkelig opprydding. Vær så snill å ikke gå og se i mine hyller da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hendt at jeg har forandret navn på bokhyllene mine, forandret rekkefølge og en sjelden gang flyttet bøker. Det tar litt tid så jeg prøver å gjøre det rett første gang.

Elsker sånne ferdiglagde strukturerte opplegg som kan hjelpe en selverklært rotekopp med å få orden i kaoset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det mulig å forandre rekkefølge på bokhyllene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser at du har dobbelt opp med noen bokhyllenavn. Noen er standard slik som "ønsker meg" og lest i og årstall, som kommer opp hvis du registrer bøkene på årstall etterhvert som du har lest dem. Da slipper du dobbelt "bokføring" ;) Se litt på hva som er så kan du lage noe helt eget av de andre som dukker opp etterhvert. Mine hyller er ikke spesielt festlige eller krative, men jeg ser at andre har laget til noen veldig personlige navn, artig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er bare å "ta tak" i den prikkete saken på venstre side av hyllene og flytte i vei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg liker også struktur men vil gjerne få det til selv. Derfor titter jeg på andre bokelskere sine bokhyller, for å få tips. Det er artig men tar tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GodemineHarald KInger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo Ryesomniferum